طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی, طرز تهیه میرزا قاسمی برای ۴ نفر, دستور میرزا قاسمی, طرز پخت میرزا قاسمی, آموزش دستور پخت میرزا قاسمی, طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی با گوجه و تخم مرغ,پخت میرزاقاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه

طرز پخت میرزاقاسمی شمالی

tarze tahie mirza ghasemi

میرزا قاسمی از غذاهای محلی رشت و گیلان است که بخاطر مزه خوب و طعمی که با مزاج ایرانیان سازگار است به سرعت به تمام ایران سرایت کرد و جزو یکی از غذاهای روزانه و مورد علاقه مردم در آمد.
ابداع میرزا قاسمی را به محمدقاسم خان والی حاکم رشت در دوران قاجار نسبت می دهند که بنام او میرزاقاسمی شهرت یافت . . ترکیب بادمجان و گوجه و تخم مرغ طعم لذیذ و خوشمزه ای به آن داده است. در بخش آشپزی امروز سایت آموزش طرز تهیه و پخت میرزاقاسمی را برایتان آماده کرده ایم.

مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی: (برای چهار نفر)

 

مواد لازم میرزا قاسمی
بادمجان کبابی6 عدد
گوجه فرنگی6 عدد
سیر8 حبه پوست کنده
تخم مرغ2 عدد
زردچوبه1 قاشق‌چایی‌خوری
فلفل سیاه1 قاشق غذا‌خوری
نمک2 قاشق چای‌خوری
روغنبه میزان لازم

مدت زمان پخت: 5/1 ساعت

طرز پخت میرزا قاسمی خوشمزه

 طرز تهیه میرزا قاسمی :

 بادمجان‌های کبابی را خوب بکوبید؛ سیر کوبیده شده(یا رنده شده ) را همراه کمی روغن تفت دهید سپس  زردچوبه و نمک و فلفل را اضاقه نموده کمی تفت دهید. بادمجانهای کوبیده شده را اضافه کرده و همراه مواد تفت داده.سپس گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب بادمجان‌ها کاملاً گرفته شود. حال تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی بادمجانها بریزید و با آن مخلوط نمایید.

نکاتی که باید بدانید

    • بادمجان‌ها را کبابی کرده، آنها را در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد.
    • تخم مرغ قابل حذف میباشد
    • میرزا قاسمی را میتوان به عنوان پیش غذا مصرف کرد. همچنین به عنوان غذای کامل برای نهار هم مناسب است.
    • مواد مورد نیاز گفته شده برای چهار نفر است .

غذای خوشمزه میرزا قاسمی شما آماده است٬ میتوانید در کنار آن با زیتون پرورده و سیرترشی میل نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *