خواص عناب در دوران بارداری

دمنوش عناب در بارداری, خواص عناب قبل از بارداری, مقدار مصرف عناب در بارداری, مضرات عناب در بارداری, خوردن عناب در بارداری, مصرف عناب در بارداری, فواید عناب در بارداری, خاصیت عناب در دوران بارداری, مصرف عناب در دوران بارداری, خوردن عناب در دوران بارداری, استفاده از عناب در دوران بارداری, استفاده از عناب در دوران بارداری, خواص عناب در دوران بارداری

عناب گیاهی دارویی و بسیار مفید می باشد که در مناطق گرمسیر و خشک می روید. عناب در آغاز سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ سرخ و زیتونی شکل درآمده و چروک می‌خورد. در این مقاله شما را با خواص عناب در دوران بارداری و اهمیت آن برای جنین را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

خواص عناب در دوران بارداری

میوه عناب در ابتدا سبز و بیضی بوده، پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروکیده می‌شود. طبع آن معتدل و مرطوب می‌باشد.

عناب تازه، طعمی مشابه سیب شیرین داشته و عناب خشک مزه خرما می‌دهد.

به دلیل همین شباهت ظاهری و طعم میوه عناب با خرما، آن را در سایر کشورها به «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌شناسند.

نقش عناب در آرامش دوران بارداری

عناب نقش فعالی در آرامش اعصاب و کاهش استرس و اضطراب دارد.

از آن جایی که خواب آور هم است ، می‌تواند نقش مهمی در آرامش دوران بارداری و کاهش اضطراب و استرس زنان حامله داشته باشد.

ارزش غذایی میوه عناب در هر 100 گرم

  • رطوبت – 81.6٪
  • پروتئین – 0.8٪
  • چربی – 0.3٪
  • کربوهیدرات ها – 17.0٪
  • مواد معدنی – 0.3٪
  • کلسیم – 4 میلی گرم
  • فسفر – 9 میلی گرم
  • آهن – 1.8 میلی گرم
  • بتا کاروتن – 0.021 I.U.
  • تیامین (ویتامین ب 1) – 0.02 میلی گرم
  • ریبوفلاوین (ویتامین ( ب 2 ) – 0.02 میلی گرم
  • نیاسین – 0.7 میلی گرم
  • ویتامین ث – 76 میلی گرم در هر 100gm
  • فلوراید – 0.1 – 0.2 p.p.m.
  • پکتین ( به عنوان پکتات کلسیم ) – 3.4٪
  • قند کاهش – 1.4 – 6.2٪
  • غیر کاهش قند – 3.2 – 8.0 ٪
  • اسیدیته ( به عنوان اسید سیتریک ) – 0.2 – 1.1 ٪
  • هشدارهای ویژه در استفاده از عناب
  • هیچ عارضه جانبی شناخته شده از میوه عناب وجود ندارد.
  • ممکن است سبب نفخ، انگل های روده ای، خلط بیش از حد شود.

نقش عناب در رفع ضعف بدن در بارداری

ضعف بدن یکی از مسائلی است که مادران باردار معمولا دچار آن می‌شوند و استفاده از مواد غذایی انرژی زا در طی دوران بارداری که موجب تقویت بدن زنان باردار و کاهش ضعف بدنی آن‌ها بشود از اهمیت خاصی بر خوردار است.

در این بین ، عناب با تقویت انرژی بدن می‌تواند عامل مهمی در پیشگیری از ضعف و بی‌حالی مختص دوران بارداری باشد.

طرز مصرف عناب

روش‌های متفاوتی برای مصرف عناب وجود دارد که بسته به فرهنگ یا خاصیت درمانی آن فرق می‌کنند.

ما چند روش را در این‌جا ذکر می‌کنیم:

  • – تازه یا خشک شده به صورتی که در بیشتر دنیا مصرف می‌شود.
  • – چای با طعم عناب یا چای کیسه‌ای با طعم عناب که در چین و کره استفاده می‌شود.
  • – در بعضی از بخش‌های هند با عناب چیپس درست می‌شود.
  • – در کرواسی مارمالاد و آب میوه با آن می‌سازند.
  • – عناب به صورت یک ضد التهاب و ضد باکتری در چین مصرف پزشکی دارد.
  • – دربوتان از برگ‌های درخت عناب به عنوان ادویه استفاده می‌شود.
  • – در کره چوب درخت عناب برای ساخت ظروف استفاده می‌شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری با عناب

میوه عناب ، منبع غنی از آنتی اکسیدان طبیعی بوده و همچنین سرشار از ویتامین‌های آ و ث و نیز پتاسیم است که در تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری نقش مهمی می‌تواند ایفا کند.

خوردن عناب در ماه دوم بارداری

خوردن عناب در تمام طول دوران بارداری مفید است.

ولی مصرف آن در ماه دوم بارداری از اهمیت خاصی برخوردار است.

در این خصوص ، در طب اسلامی سفارش شده است که مادر باردار در ماه دوم بارداری ، هر روز بر دو عدد عناب ، سوره توحید خوانده و آن‌ها را ناشتا بخورد.

هر کدام از ماه‌های بارداری خصوصیاتی دارند و ماه دوم بارداری ، ماه شکل گیری صورت و پیدایش اجزاء صورت جنین است.

عناب ، تصفیه کننده و تمیز کننده خون ، دفع کننده سموم بدن و نیز روشن کننده پوست صورت و خوش آب و رنگ کننده آن است.

خواص عناب در بارداری بسیار زیاد است و خوردن آن با تجویز پزشک توصیه می‌شود.

خاصیت عناب در تصفیه کنندگی خون

عناب تصفیه کننده خون بوده و موجب دفع سموم از بدن می‌شود.

تمیز شدن خون در دوران بارداری می‌تواند به زیبایی جنین کمک کند.

خواص عناب در دوران بارداری

دمنوش عناب در بارداری

شما می‌توانید با تهیه این دمنوش از خاصیت‌های خوب آن بهره ببرید.

برای تهیه این دمنوش یا دم‌کرده عناب باید ابتدا عناب‌ها را شسته و خیس کنید .

هسته‌ها را خارج کنید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.

قوری را با آب ۸۰ درجه پر کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

جوشانده عناب شما حاضر است. این دمنوش شیرین است و نیازی به شیرین کننده خاصی ندارد.

در صورت تمایل می‌توانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه نموده و بنوشید.

در دوران بارداری با خوردن دمنوش عناب از این خاصیت‌ها بهره مند شوید:

  • خاصیت ملین ( در صورت جوشاندن با آب یا شیر)
  • کمک به هضم غذا و تصفیه‌کننده خون
  • کاهش دهنده چربی خون
  • آرام کننده اعصاب
  • ضد سرفه
  • آرامش‌بخش و ضد بد خلقی
  • رفع استرس و اضطراب
  • کاهش‌دهنده فشارخون
  • تقویت دستگاه گوارشی
  • مهارکننده سلول‌های سرطان خون و کنترل رشد تومور و سلول‌های سرطانی
  • کاهش دهنده حرارت بدن

تاثیر عناب در کاهش فشار خون بارداری

فشار خون بارداری یکی از مشکلات دوران بارداری محسوب می‌گردد که متاسفانه ممکن است بعضی از مادران باردار به آن مبتلا شوند.

عناب نقش مهمی در کاهش و کنترل فشار خون دارد و برای مادران بارداری که احیانا از مشکل فشار خون بارداری رنج می‌برند ، مصرف عناب توصیه می‌گردد.

برای داشتن اطلاعات بیشتر می‌توانید به این لینک مراجه کنید.

عوارض خوردن عناب

عناب با استفاده در یک دز معمولی هیچ عارضه‌ای ندارد که شما نگران آن باشید.

البته افراد دیابتی باید از این میوه دوری کنند.

کربوهیدرات موجود در عناب می‌تواند سطح قند خون را بسیار بالا ببرد.

خوردن بیش از حد عناب ممکن است باعث سرگیجه، اسهال، کاهش اشتها و در مواردی خاص باعث نفخ و بی‌قراری شود.

منبع : niniban.com
blog.karafsapp.com
fa.wikipedia.org

پرده بکارت چیست محاسبه طول عمر پریود قاعدگی یا عادت ماهانه یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *